En sådan där goding somjag tror många av er har mumsat på redan som barn. Vi är alldeles överväldigade över hur många ni är som kikar in här och det är helt fantastiskt kul
Som du för övrigt kan byta ut mot valfria bär, frukter eller nötter. Men har lyckats med att sträcka mig i ryggen (fråga mig inte hur för jag har ingen aaaning haha) så det får väl bli till att köra ben fast att det är trappträning dagen efter
Jag blev tungen att räkna efter hur jag låg till med matutmaningen innan helgen för det kändes som att det varit väldigt många avhopp senaste tiden på p
Mmm, bakar man så pass mycket somjag gör ibland så tänker man ständigt på nya recept. Nu ska du INTE vispa ihop detta utan rör om försiktigt tills det är en smidig smet som sitter ihop
Dela upp smeten och blanda med karamellfärg. Låt de svalna och servera kalt med te eller kaffe. En bra Puifai måste vara mjukt som bomull och att ha splittrande yta som blommor
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet runt om i några minuter. Så mycket spännande det var i den lådan, de är alldeles uppoch ner… undrar när de somnar i kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.