1400 g
mangopuré 150 g philadelphiaost 1 msk socker 1 msk turkisk yoghurt 1 tsk kardemumma 100 g pistagenötter 100 g digestivekex 100 g bär (olika färska sorter)Mixa mangopuré, philadelphiaost, socker, yoghurt och kardemumma och ställ in i kylen cirka 30 minuter. Rosta pistagenötterna i stekpanna. Häll upp mangoblandningen i botten på ett glas, sprinkla över digestivekex, pistagenötter och toppa med bär.
Det mönster du lägger här kommer att vara toppen på kakan när du vänder upp den ur formen. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljpulver och rör ned i smeten tillsammans med mjölken
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Pressa ner vitlöksklyftan och smaka av med kryddorna. Kommer vi snart att vakna en morgon av att hon står och spikar upp kloka väggord som Happiness Is Not A Destination Its A Way Of Life i sitt rum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.