Mangocheesecake som serveras upp och ner
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g mangopuré
  • 1150 g philadelphiaost
  • 11 msk socker
  • 11 msk turkisk yoghurt
  • 11 tsk kardemumma
  • 1100 g pistagenötter
  • 1100 g digestivekex
  • 1100 g bär (olika färska sorter)
  • 1400 g mangopuré 150 g philadelphiaost 1 msk socker 1 msk turkisk yoghurt 1 tsk kardemumma 100 g pistagenötter 100 g digestivekex 100 g bär (olika färska sorter)Mixa mangopuré, philadelphiaost, socker, yoghurt och kardemumma och ställ in i kylen cirka 30 minuter. Rosta pistagenötterna i stekpanna. Häll upp mangoblandningen i botten på ett glas, sprinkla över digestivekex, pistagenötter och toppa med bär.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.