Tänk på att all sya, kalvfondochköttbuljong ska inte hällas i direkt. 2 fläskfiléer 1 msk rosmarin (torkad)sal & peppar 1,5 dl crème fraîche 3 dl vispgrädde 3 tsk soya 2 msk kalvfond 2 msk balsamicovinäger 2 dl vatten 1 köttbuljong Salta och peppara. - Läs hela inlägget här 2 fläskfiléer. 2 msk kalvfond. 1 köttbuljong Sal
Blanda grädde, senap, honungoch vitlök med grovt riven lök och salt. Salta och peppra. Hetta upp olja i en stekpanna, bryn kycklingen runt om till fin färg
Vi använde helt i vanlig ordning Västerbottensost och kan nog tycka att en smakrik ost är på sin plats, men gillar du inte det så tar du en mild variant - så länge du blir nöjd, mätt och belåten
Servera med ris och sallad. Salta och peppra. Häll såsen över kycklingen. Tillsätt grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och soja, och koka upp
Om alla vill ha nudlar så avslutar man med att blanda in nudlar i woken så att de också tar smak av allt gott, men eftersomdet var olika önskningar hos oss serverade jag woken som den var
Den här rätten har jag inte måttat alls utan slängt ihop vad jag hade hemma. Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda
Gör så här. Lägg kyckling, purjo, paprika ochchampinjoner i. kycklingbuljongtärningar, finhackade. Blanda sambal oelek med grädden ochbuljongtärningar - häll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.