Bred ut rabarberkompotten över pajskalet och toppa med marängen. Och så var det marängen. Perfekt paj att göra på fryst rabarber, eftersom man kokar en kompott på frukten
Fyll den enkelt medgräddeoch bär, kanske ringla över lite kolasås eller lite smält vit choklad. Nu är det snart dags för midsommar och jag tänkte passa på att tipsa om en riktigt härlig sommardessert som du kan toppa med dina favoritbär
Vispa gräddenoch spritsa i en lagom stor gräddblomma i formarna och toppar medfärska bär. De här mördegsformarna åt vi som efterrätt på vår kräftmiddag i söndags och de blir sådär goda och spröda med mycket vaniljsmak
Det här är en frosting man kan äta med sked, och den går med all säkerhet att lägga i en skål, toppa medfärska bär och kanske en smulad kaka och så har ni världens bästa efterrätt
Jag gjorde en saffrans sabayonne medfärska bär ochfrukter efter recept av Leila. Sedan hällde jag över sabayonne krämen och gratinerade någon minut högst upp i ugnen under grillen med öppen ugnslucka, se upp, här går det snabbt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.