Klä en brödform, cirka 10 x 30 centimeter, med bakplåtspapper som går upp på kanterna. Vispa ihop grädde, socker, sirap, kakao, vaniljsocker och smör i en kastrull, koka upp och låt sjuda på medelvärme tills kolasmeten når en temperatur på 122 grader eller klarar kulprov, se ruta
Den här chokladtårtan är helt glutenfri, vegansk och endast sötad medmörk choklad och några dadlar. Fördela de rostade hasselnötterna samt lite hyvlad mörk choklad över tårtan
Hej mina vänner. Nu är det färdigjobbat för min del för idag. Jag och barnen har varit i affären och köpt lite mat till ikväll också och nu har vi precis ätit lite mellanmål
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörka choklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
D. e. n. h. ä. r. b. a. k. d. j. g. t. i. l. f. v. m. p. å. s. ,. V. Ä. R. L. E. N. S. -. ). y. c. o. ö. 7. 0. %. u. H. I. K. 1. 2. 4. U. 3. T. B. 5. P. s t. d l. c m
Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i. Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det
Smält choklad i vattenbad, vispa ägget och blanda med chokladen under omrörning. Förra veckan så fick jag en sifon från Kitchentime som jag har hunnit testa några gånger nu och senast i Söndags så blev det mörk chokladmousse, kan inte förstå varför jag inte haft en sån här förut
Klipp eller skär kolan i lagom stora bitar och garnera med några saltflingor. Klä en långpanna, ca 20 x 30 cm med smörpapper och häll upp kolan i denna. 30 cm med
200 g mörk choklad. Chokladmousse200 g mörk choklad 400 g vispgrädde [4 dl] 45 g äggula [3 st] 55 g ägg [1 st] 50 g strösocker [0,5 dl] 50 g vatten [0,5 dl] 1 gelatinblad hasselnötter, hackade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.