Blanda socker, grädde, sirap och smör i en kastrull. Koka under omrörning tills smeten smält ihop. Fortsätt koka i 30–45 minuter, eller tills temperaturen är 125–130°, rör då och då
En enda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
En väldigt god kola gör du med det här receptet. Tänk på att följa receptet noga för att lyckas. Använd termometer eller gör kulprovet för att veta när kolan är färdig
Det var ett tag sen jag bloggade och detta beror på att det underbara program som jag vanligtvis bloggar med har slutat att samarbeta med min gamla dator så därför måste jag nu blogga utifrån Blogger och dom har mycket att önska
Jag blev faktiskt klar med alla julklappsinköpen i helgen( så skönt. För att få trillingnötterna glutenfria använde jag mig av denna mjölkchoklad från Anton Berg, tycker att den är godast
Det funkar ju med. Mjuk och god nutellafudge. Kan inte fatt att jag missade att köpa snygga julformar i den perfekta storleken även denna hösten när jag var i USA
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.