I högen av utriva recept som jag samlat på mig hittade jag det här receptet med vanilj och mörkrom. Nu kan jag även konstatera att det är jättegott med rom i marmelad
Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. 13 msk mörkrom. 1250 g dijonsenap 250 g skånsk senap 4 msk honung 1 ekologisk apelsin, finrivet skal 3 msk mörkromFinriv skalet på apelsinen
15 cl rom. 5 st citron pressad saft 5 cl rommörk 2-3 burkarSkölj och ansa bären. 1Ta grytan från värmen, fiska upp kanelstången och tillsätt den mörkaromen
Gjorde bland annat en väldigt god marmelad med choklad och rom i. Tillsätt socker och rom. 4 msk mörkrom. 40-50 gram mörk choklad. 4 msk mörkrom. 40-50 gram mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.