LYXIG TORSKRYGG MED KANTARELLRISOTTO, SMÖRSTEKT SPARRIS, BACONSTRÖSSEL & ÖRTOLJA
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugnsbakad lättrimmad torskrygg
  • 2 x200g torskrygg
  • 30 g salt
  • 1 l kallt vatten
  • 3 dl vatten
  • 1 msk grönsaksfond
  • Kantarellrisotto
  • 3 dl förvällda kantareller
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 1 stor gul lök
  • olivolja
  • 2 dl vitt vin
  • 4 dl arborioris
  • . 1 1/2 l varm grönsaksbuljong (vatten+fond/buljongtärning)
  • 3 dl färskriven parmesanost
  • salt & nymalen svartpeppar
  • Örtolja
  • 1 dl naturell rapsolja
  • 2 vitlöksklyftor 2 nävar färsk basilika (valfria örter)
  • 2 nävar färsk oregano (valfria örter)
  • flingsalt & svartpeppar
  • Smörkokt sparris
  • 1 l vatten
  • 1-2 tsk salt
  • 40 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.