Lyxig chokladtårta med mocca/karamell-frosting (vegan, naturligt glutenfri, utan vitt socker)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 bitar
  • 100 g mörk choklad
  • 0,5 dl kokosolja
  • 3,5 dl frukt
  • och
  • 1-2 banan och
  • 1 stort äpple
  • 1 msk äppelcidervinäger eller citronsaft
  • 1 dl valfri mjölk
  • 3,5 dl kokta
  • 1 paket
  • 1 dl kokossocker
  • 1,5 dl kakao
  • 2,5 dl teffmjöl
  • 1 tsk bikarbonat
  • 0,5-1 tsk salt
  • 2 krm vaniljpulver
  • 1,5 dl grovhackade nötter
  • 2/3 puré
  • 1/3 smält kokosolja
  • 50 g mörk choklad
  • 1,5 dl kaffe
  • 2,5 dl
  • 16-20 st
  • 2 krm salt
  • 2 krm vaniljpulver
  • 1 banan och
  • 1 stort urkärnat äpple
  • 3,5 dl puré
  • 20 cm
  • 50 min
  • 2/3 puré
  • 1/3 smält kokosolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.