Riktigt, riktigt maffig och god blev den här glutenfria fruktkakan som jag lyckades åstadkomma igår. Jag lät körsbären ochrussinen dra i lite päroncognac över natten, och blandade sedan med ytterligare frukt och nötter
Glutenfritt sodabröd medsolrosfrönoch teff. *Xantangummi – är ett naturligt framställt förtjockningsmedeloch har precis som gluten ”klistriga” egenskaper vilket får ingredienserna i den glutenfria bakningen att hålla ihop
En skiva nybakat glutenfritt surdegsbröd med ost och en driva havtornsmarmelad från. Vet ni vad, jag har så smått fått pippi på att baka glutenfritt surdegsbröd
De här kexen kom till i hastigt mod när jag skulle göra små snittar med skagenröra och upptäckte att jag inte hade det skivade formbröd i frysen som jag var övertygad om att jag hade
Tänkte fylla på brödförrådet i frysen lite inför kommande praktikperiod när det blir stressigt med tidig morgon, sen kväll och uppe mitt i natten, så morgonen består av lite bakning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.