Konditorns Schwarzwaldtårta
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g strösocker
  • 1200 g äggvita
  • 1120 g hasselnötter, rivna
  • 140 g strösocker
  • 140 g potatismjöl
  • 1500 g vispgrädde
  • 1300 g mörk choklad
  • 1 kakao
  • 1 Tårtbotten 300 g strösocker 200 g äggvita 120 g hasselnötter, rivna 40 g strösocker 40 g potatismjöl
  • 1 Dekoration500 g vispgrädde 300 g mörk choklad kakaoÄggvita vispas till en fast maräng med socker som tillsätts lite i taget. Blanda ihop rivna hasselnötter, strösocker och potatismjöl och vänd ner i den färdiga marängen. Spritsa ut 3 st bottnar på bakplåtspapper och grädda i ca 30 min i 150 grader, låt svalna. Pensla smält choklad på bottnarna och gör tunna chokladdekorationer av resten. 3 st bottnar sätts ihop med grädde, garneras med vispad grädde, choklad och pudrad kakao.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.