1 salt
och pepparBrynt, vispat smör1. Smält smöret i en kastrull, vispa smöret under tiden du bryner det lätt. Värm smöret under vispning tills det får en gyllenbrun yta. 2. Häll det i en bunke och kyl snabbt. Vispa nu upp smöret igen tills den får tillbaka smörkonsistensen. Smaka av med salt och peppar. Blöta1. Hacka fänkålen fint och koka upp fläsksvålsspadet tillsammans med kryddorna.2. Sänk temperaturen så det bara sjuder lätt. Lägg i brödet.3. Servera blötan med brynt vispat smör.
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Lyxig kladdkaka. //Malin Lyxig kladdkaka. Mm, kakan var precis så god som den ser ut på bilden. Nougatsåsen hade jag kunnat ha med mig varje dag och trycka i mig när jag känner mig låg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.