Det bästa medpetit-chouer är väl att man kan fylla dem med precis vad man vill och är sugen på. Men samtidigt är det väl knappt någon som skulle tittat om alla lyckats med sina bakverk och det inte varit någon dramatik
Häll av vattnet och blanda de varma linsernamed rödlöken och dressingen och låt svalna. Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor
Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. Avsluta med 1 dl svarta oliver. 2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i
Igår åt vi ju frasvåfflor med rom, rödlök, gräddfil och dill till middag och fick lite av tillbehören över så jag tänkte fylla några av petit chouxen med dem och äta som förrätt innan köttfärspajen är färdig
Baka petit choux mixen enligt anvsingarna på förpackningen ( gör de tsk stora) och klipp sedan ett jack och använd en sprits med smal öppning eller en plastpåse och spritsa in fyllningen
Smaka av med salt, peppar och örtsalt. (I receptet står det sedan att man ska ha på citronsaft och maple syrup men jag tyckte det blev grymt mycket godare med denna honey/mustard vinaigrette
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.