Igår åt vi ju frasvåfflor med rom, rödlök, gräddfil och dill till middag och fick lite av tillbehören över så jag tänkte fylla några av petitchouxen med dem och äta somförrätt innan köttfärspajen är färdig
Servera så snart som möjlig. Baka petitchoux mixen enligt anvsingarna på förpackningen ( gör de tsk stora) och klipp sedan ett jack och använd en sprits med smal öppning eller en plastpåse och spritsa in fyllningen
75 g Arla® Svenskt Smör. 12 dl vatten. 12 dl vetemjöl. 13 ägg. 1Receptet gäller för 12 st 75 g Arla® Svenskt Smör 2 dl vatten 2 dl vetemjöl 3 äggSätt ugnen på 200°
Skär/klipp av toppen på petitchouxerna. Fyll hälften av petitchouxerna med creme fraiche, rödlök, dill och kallrökt lax och hälften med creme fraiche, dill, rödlök och röd caviar
Efter en del funderande föll valet på petitchouxer, som jag faktiskt aldrig har gjort tidigare. Förra helgens tjejfest började med bubbel och drinktilltugg och inte helt oväntat var det jag som stod för drinktilltugget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.