Ikväll gjorde jag några lyxiga mackor med pocherade ägg, spenat, lax och hollandaisesås. Det var första gången som jag pocherade ägg och jag måste erkänna att särskilt fina blev de inte, men de smakade bra i alla fall
Lägg på ett lager plattor. Det här med att träna det får vi göra efter helgerna. Har sagt i två dagar nu att jag måste träna efter jobbet men så har nåt annat kommit i mellan och i kväll blev matlagningen orsaken till utebliven träning men tur är ju att nåt skoj kom i mellan
Linas Janssons Frestelse. Hyvla smör och lägg överst. Linas köttbullar. Koka äggen efter önskemål. Dela äggen i halvor och garnera med en klick kaviargrädde
Jag bestämde mig i stället för att använda varsin fin bit oxfilé att lägga på plankan med kantarellsås och västerbottenost ovanpå tillsammans med det klassiska spritsade moset
Dela äggen. Blanda äggulor, creme fraiche, ost, socker, vaniljsocker och limeskal till en slät smet. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd ner i smeten
3 ägg. 3 ägg 2 dl socker. Mm, kakan var precis så god som den ser ut på bilden. Nougatsåsen hade jag kunnat ha med mig varje dag och trycka i mig när jag känner mig låg
Ärtorna behöver bara ett hastigt dopp, och kan läggas ned frysta. Lägg på mozarellaarket. Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, pressad vitlök, salt och kryddor och häll över
Fyllningen består av en Skagenröra och ägg. Jag fick smaka en liknande tårta med lax- och äggfyllning på kavringsbotten för något år sedan när grannarna kom över på besök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.