Här kommer ett recept på en riktig pralintårta medvitchokladochkaramelliseradepekannötter. Ta ur nötterna ut stekpannan och ha sedan i en rejäl klick smör eller olja tillsammans med socker eller honung
Vid serveringen, varva plommon med ströbröd och ljummen vitchokladsås. Stek ströbröd och mandelflarn tills de får en gyllene färg, smaksätt med kardemumma
Blanda vetemjölet med bakpulvret och rör ner mjölblandningen i äggvispet. hasselnötter. Servera helst muffinsen varma och häll den vitachokladsåsen över
Dekorera med färska hallon ochnötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bär och krispighet från de kanderade nötterna
Servera omgående med vaniljglass och rostad vitchoklad. Karamellisera strösockret i en stekpanna på medelvärme tills det blivit gyllene, häll på champagnen, lägg i vaniljstång och märg
Kanderad frukt- och nötblandning2,5 dl strösocker 2,5 dl vatten 1 msk glykos 8 krm ättiksprit 12 % 200 g blandade nötter (naturella) 200 g torkad frukt, skuren i små bitar (t ex tranbär och aprikoser). 1Cheesecake10 digestivekex 75 g smör 150 g vitchoklad 300 g färskost 1 dl strösocker 1,5 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker
Dekorera med färska hallon ochnötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bär och krispighet från de kanderade nötterna
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.