2 timmar
och ställ den sedan i frysen där den får stå tills den är ordentligt frusen, gärna över natten.
175 grader
Hacka den vita chokladen fint, lägg den på ett bakplåtspapper och rosta den i ugnen cirka 10 minuter Blanda runt chokladen ordentligt och rosta 10 minuter till. Låt kallna och smula den fint tillsammans med kakaon.
10 minuter
Skär citrusterrinen i jämnstora kuber och lägg runt om
Vinter är frusenvithetmed inslag av juligt rött och grönt. Dessutom alldeles för mörka dagar, Bambiövningar på hal is - trots rejäla dubbar - influensa ochrödfrusen nästipp
Lägg på apelsinsalladen och lägg på den rostadechokladen. Vissa är kanske lite skeptiska när en hör avokadosorbet som dessert men det är absolut värt att testa för det blir en fräsch och god dessert
I dag bjuder vi er på en helt fantastisk frusen jordgubbmoussestårta med söta smarrigheter i som i alla fall fick Mårtenssons att utbrista i både ohh och lala
Servera omgående med vaniljglass ochrostadvitchoklad. Karamellisera strösockret i en stekpanna på medelvärme tills det blivit gyllene, häll på champagnen, lägg i vaniljstång och märg
Koka upp stång och frön med socker, vatten, citronsaft, vitt vin, citrontimjan och citronverbena. Toppa med plommon lyfta ur lagen, ringla lite lag över och plocka över några fina citrontimjan- och citronverbenablad
Här har jag gjort en riktigt vaniljstinn variant toppad med lite nötsmul, och när man tar en sked av pannacottan uppenbarar sig en liten gömma av havtornsmarmelad
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.