Forma bollar och rulla dem i kokos. Kokos. 200 g vit choklad. Koka upp grädde och saffran. Bryt chokladen i bitar och rör ner den i den heta saffransgrädden
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Blanda medkokosen. Smält chokladen, blanda eventuellt med lite olja för att göra den smidigare. Häll i kokosen och polkagrisarna i den smälta chokladen och rör om
Toppa medkokos, ge den ett lätt tryck så det kommer ner i smeten. Smält smöret i en kastrull dra av från värmen och rör ihop med den vita chokladen tills den smälter
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Rosta solrosfrön och kokosflingor i en torr stekpanna på medelstark värme. Koka rödbetorna med skalet på tills de är mjuka, koktiden beror på hur stora de är
Fyll sedan formarna medkokosfyllningen. De hade med sig silikonformar för att göra chokladpraliner och en bok med recept på chokladpraliner, så snällt av dem
Blanda med övriga ingredienser. Jag älskar vit choklad och nötter och det kunde bara inte bli fel. Vit choklad med nötter, kokos och torkad frukt200 g vit choklad1 dl rostade cashewnötter1 dl rostade solrosfrön1 dl kokos1 dl hackad, torkad ananas eller mangoSmält chokladen i mikron eller över vattenbad. 200 g vit choklad. 1 dl kokos
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Hacka chokladen och blanda med lätt smulade kokoschips och mandelspån. Du som inte har bekymmer med att tolerera mjölk kan naturligtvis använda vanlig vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.