Den heter egentligen mjölkchokladfudge, men jag tog vit choklad i istället. 100 g vit choklad eller annan valfri choklad, finhackad. 100 g vit choklad eller annan valfri choklad, finhackad
Jag har skrivit ett inlägg om sötning här som är intressant att läsa. Inlägget Chokladfudgemedkokos – lchf, paleo, sockerfritt dök först upp på Clean Eating by Annika
Forma bollar och rulla dem i kokos. Kokos. 200 g vit choklad. Koka upp grädde och saffran. Bryt chokladen i bitar och rör ner den i den heta saffransgrädden
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Blanda medkokosen. Smält chokladen, blanda eventuellt med lite olja för att göra den smidigare. Häll i kokosen och polkagrisarna i den smälta chokladen och rör om
Vispa äggvita fluffigt och fast, tillsätt lite i taget av. Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Än så länge har det blivit lussekatter, saffranstryffel och den här lite annorlunda fudgen. Receptet är från Leilas söta jul med lite egna modifieringar
4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vit choklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.