Det har nämligen varit rena rama Lönneberga idyllen i köket i dag med korvtillverkning, bakning och som grädde på moset så har det även gjorts leverpastej
med några cocktailtomater och basilika, flingsalt och peppar. Jag hade sagt till alla jag känner som jagar att spara levern till mig om de någon gång skjöt en hjort
I sin senaste bok, Liver Rescue av Anthony William aka MedicalMedium, skriver han att de flesta av våra hälsoproblem stammar från en lever som är trött och överbelastade av virus, toxiner, tungmetaller etc
Bryn kycklingleverbitarna på ganska hög värme i smör eller kokosfett tills de fått rejält med färg. Vi körde så länge limmet räckte, fönsterväggen är därmed färdig
Vänd leverskivorna i vetemjöl som kryddats med salt och svartpeppar. Stek dem på ganska svag värme i resten av matfettet i en annan stekpanna - levern ska vara knappt genomstekt (nja, jag vill nog ha den ordentligt stekt men för den skull inte torr och skosulig
Det svåra momentet ligger i att inte ha sönder chokladgallret mellan kök matbord något jag själv nästan lyckades med när jag glömde att jag placerat en verktygslåda mycket strategiskt precis framför matbordet och nästan föll pladask med näsan i bordet, en klassisk Mary för de som känner mig privat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.