Servera medstektlök, lingonsylt och gräddsås. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Blanda ihop med gräddfil och mayo, proportionerna efter eget smak och tycke. När man sen kommit åt de gröna underbara små gynnarna så räcker det med lite smör i pannan tillsammans med bondisarna
hetta upp en stekpannan på medelhög värme. klyfta äpplena ochlöken. salt och svartpeppar. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- ochlökklyftorna
Skala och skiva löken. Häll mjölet och ströbrödet i två andra djupa tallrikar. Lyft försiktigt upp sillen på ett varmt uppläggningsfat och slå över grädden ochlöken
hetta upp en stekpannan på medelhög värme. klyfta äpplena ochlöken. salt och svartpeppar. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- ochlökklyftorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.