Lägg laxen på ett stort ugnssäkert fat. Häll en del av såsen över laxen och strö över hummerströsslet. Stek laxen i mitten av ugnen ca 15 min. 1¼ kg laxfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1¼ kg laxfilé 1½ tsk salt 2 krm grovstött vitpeppar Hummerströssel
Lax på krämig spenatbädd toppadmed crispy seaweed (noriblad). Själv tycker jag att det räcker med lite krossad seaweed på toppen av laxen, där den ger god sälta till både lax och spenat
Lägg laxen på ett stort ugnssäkert fat. Häll en del av såsen över laxen och strö över hummerströsslet. Stek laxen i mitten av ugnen ca 15 min. 1 1⁄4 kg laxfilé
Vänd laxkuberna i kryddblandningen och låt de stå medan du gör majs- och zucchinisalladen. Lax. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs zucchini och majs tillsammans med vitlök och chiliflakes så att de får en fin gyllenbrun färg
Lägg grönsakerna i en ugnsfast form, lägg på laxbitarna och klicka på färskosten på laxen. 15 minuter tills laxen fått en innertemperatur runt 48-52 grader beroende på hur välstekt man vill ha
Lägg laxen på ett stort ugnssäkert fat. Häll en del av såsen över laxen och strö över hummerströsslet. Stek laxen i mitten av ugnen ca 15 min. 8 bitar laxfilé utan skinn och ben
Bred den över laxen. Krydda med örtsalt. 150g lax. Fett 13 150g lax. Var inne på. Organic market i Malmö som är en ny butik som endast säljer organisk mat
Skär laxen i strimlor. Smaka av med salt och peppar. Häll upp pasta, sås, laxstrimmel. 200 gram kallrökt lax, tunt strimlad. 200 gram kallrökt lax, tunt strimlad
För att återgå till plåtbröden beställde vi in både en ”Björklund” med lammkött, rödlök, bearnaisesås och ruccola samt ”Sjökaptenen” bestående av kallrökt lax, tomat, rödlök, svartpeppar, pepparrotscreme och ruccola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.