Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1¼ kg laxfilé 1½ tsk salt 2 krm grovstött vitpeppar Hummerströssel: 1 hummer strimlat skal av 1 lime ½ dl hackad bladpersilja Sås: 4 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 2 msk hummerfond pressad saft av 1 lime 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk sambal oelek
Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis, kokt sparris, kokta sockerärter och citron. Värm gärna laxen i folie i ugnen, 15 minuter. 600 g lax
Lax på krämig spenatbädd toppadmed crispy seaweed (noriblad). Själv tycker jag att det räcker med lite krossad seaweed på toppen av laxen, där den ger god sälta till både lax och spenat
Vänd laxkuberna i kryddblandningen och låt de stå medan du gör majs- och zucchinisalladen. Lax. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs zucchini och majs tillsammans med vitlök och chiliflakes så att de får en fin gyllenbrun färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.