Sallad med lite paprika eller några körsbärstomater, rödlök och gurka + 1 burk tonfisk i vatten 70 g + 1 msk curry och limedressing från Lallestedt = ca. Blanda 1 dl keso med 1 dl bär (blåbär, jordgubb, hallon) = 110 kalorier. 100 g skivad kalkon, 2 dl strimlad vitkål med 2 msk gräddfil, 1 tsk senap, salt och peppar = 180 kalorier. Ulrica Davidsson 1 dl keso med 1 dl bär (blåbär, jordgubb, hallon) = 110 kalorier. 100 g skivad kalkon, 2 dl strimlad vitkål med 2 msk gräddfil, 1 tsk senap, salt och peppar = 180 kalorier
Garnera med. Smaka av med kryddorna. Ingredienser - 2 portioner. 2-tips. Hoppa över pasta och crème fraiche, så blir energivärdet 215 kcal/portion. MåBra Ingredienser - 2 portioner ½ strimlad fänkål
Häll över cashewkrämen i en bunke och blanda ihop med chiafröna. Toppa gärna med bär och kokosflarn. Ingredienser - 8 portioner. 4-5 stycken dadlar (eller valfri sötning). Låt stå i ca 10-15 min. 315 kcal. 4-5 stycken dadlar (eller valfri sötning). 315 kcal
Värm ostsåsen med chili, dillfrön och rosépeppar. Servera genast med ärtskott och broccoli. Ingredienser - 4 portioner. 1 kg räkor, med skal, eller 400 g skalade. 300 g broccoli, eller sockerärter. 360 kcal, 8 g fett, 31 g protein, 37 g kolhydrater. Fitness by Isabelle Ingredienser - 4 portioner. 1 kg räkor, med skal, eller 400 g skalade. 300 g broccoli, eller sockerärter
Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer. Stek i lite kokosolja i en het stekpanna (bred ut smeten med en sked så den blir tunn, eller vicka på stekpannan fram och tillbaka)
Bryn färsen i torr panna, tillsätt lök och vitlök och låt fräsa med tills löken mjuknat. Ingredienser - 2 portioner. Fyll paprikahalvorna med färsblandningen, strö över de båda ostsorterna och gratinera mitt i ugnen ca 10 minuter
Servera fisken med matvete och varma grönsaker. 600 g torskfilé, fryst, MSC-märkt. Krydda med 1 tsk salt och peppar. Låt tomaterna koka med de sista 30 sekunderna. Ca 400 kcal per portion, 12 g fett,. 600 g torskfilé, fryst, MSC-märkt
Tillsätt räkor och örter, smaka av med salt och peppar och låt allt bli varmt utan att koka. Häll såsen över den nykokta pastan och toppa med salladskapris
Servera med. Blanda ner persilja och smaka av med salt och peppar. Ingredienser - 2 portioner. 2 skivor grovt bröd à 40 gGarnera med. *Om du vill äta rätten som soppa späder du med 3 dl buljong till
Skär ett snitt ända ner till skinnet på en bit laxfilén utan att skinnet skadas. Blanda keso med lite hackad paprika och gräslök och lägg ovanpå fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.