Servera fisken med matvete och varma grönsaker. 600 g torskfilé, fryst, MSC-märkt. Krydda med 1 tsk salt och peppar. Låt tomaterna koka med de sista 30 sekunderna. Ca 400kcal per portion, 12 g fett,. 600 g torskfilé, fryst, MSC-märkt
Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda. Bryn dom skivade morötterna tillsammans med purjon och pressade vitlöksklyftorna
Ta upp köttet efter 1-2 minuter, koka nudlar enligt anvisning på förpackningen. 400 g lövbiff. Skiva squashen och dela i små bitar, strimla paprika, hacka rödlök grovt och chili fint
Toppa gärna nudlarna med strimlad purjo- eller salladslök och rostade sesamfrön. Nudlar med kycklingfärs smaksatt med vitlök, ingefära, lime, sesam och chili
Seperara nudlarna från varandra med en tång. Sila av och skölj snabbt av med kallt vatten. 6 portioner 500 g nudlar (läs tips) 500 g wokgrönsaker 1 msk röd curry eller vanlig gul curry 2 vitlöksklyftor- finhackade 1 bit ingefära- finhackad 0,5 dl söt soja (ketjap manis funkar jättebra) 0,5 dl soja (jag använder Kikkoman) Salt & peppar 4 msk matolja TIPS
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.