Lammytterfilé med karljohanssky och jordärtskockspuré med tryffelsmak
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 30 gram torkad karljohansvamp 1 msk färsk timjan , hackad 1 tsk tryffelolja 1 krm vitpeppar , nymald 1 msk smör 0,5 dl balsamvinäger 1 msk smör , till stekning 1 dl ost , vällagrad, riven 2 dl kalvbuljong 1 tsk strösocker 2 msk olivolja 1 msk olivolja , till stekning 2 msk färsk timjan 200 gram mandelpotatis 1 st Schalottenlök(ar) 2 skiva(or) bacon , hårt rökt 1 st Citron , pressad, eller vitvinsvinäger 1 odefinierad flingsalt 700 gram lammytterfilé 500 gram jordärtskocka(or) 1 dl vispgrädde 1 odefinierad salt Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.