Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
Fyll pajskalet med purjolök, tomater och basilika. Servera med en sallad. Häll mjölet i en matberedare och smöret skuren i tärningar, hacka snabbt ihop det till en smulig massa
Smält sedan smöret i en traktörpanna och stek potatisen på medelvärme tills den får en trevlig stekyta, ställ sedan åt sidan och återgå till lammytterfilé
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
Gnid in köttet med kryddblandningen och låt det ligga och dra någon timme. Mal eller stöt kryddorna i mortel med saltet så att det blir ett fint pulver
Skiva lammet i stora skivor i längsledLägg samman två skivor med chevre mellan och bind dem samman. Skala och skiva potatisenKoka samman de övriga ingredienserna
Lammytterfilé är ett jättegott kött som passar bra med vitlök och citron. Kokt broccoli med tryffelolja och potatis- och blomkålsmos smakar inte heller fel till lammet
Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt. Finhacka lök och vitlök 2. Tillsätt ris och låt fräsa ytterligare utan att få färg 4. Riv skalet på limefrukten och pressa ur saften 7. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Linda kycklingfiléerna med bacon eller skinkan2. Krydda lite med svartpeppar och salt3. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt
Lammytterfilè med husets chimichurri och rösti med getostcréme Lammytterfilé för fyra. Den nya chilifavoriten blommar ymnigt med sina små vita, en liten frukt av Hot Lemon fick bidra med sin hetta och citrussmak
lammytterfilé. Blanda örter och finhackad vitlök och gnid in filéerna med ört- och vitlöksblandningen. Bryn lammfiléerna runt om i en stekpanna med smör
Mycket otippat att jag skulle äta en tomat- och jordgubbssallad med basilika och vitlök (. Jag behöver väl inte säga att det här tillbehöret gjordes när Mannen som i princip hatar vitlök inte var med vid bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.