Idag gjorde jag aubergine med en mustig tomatsåsoch citronricotta. Blanda en halv burk ricotta med rivet skal och saften från en halv citron, salt och peppar
Lammkotletter eller som det populärt kallas för, lammracks. Grillade i ugn med BBQ-sås och en marinad på soja, (sojan gör att det ser mörkare ut än vad det är), olja, peppar och salt
Servera biffarna ovanpå aubergineskivorna medtomatsåsoch bulgur eller pasta. Börja med den fräscha tomatsåsen så att den får puttra en stund medan du gör resten
Bl a hittade jag en Mozarellamix, som inspirerade mig till veckans vegetariska recept - en aubergine- och zucchinigratäng medtomatsåsoch just mozarella
Lägg aubergine- och padronchilifräset runt om. Hetta upp olivoljan i en kastrull och fräs löken tillsammans med paprikapulver och oregano utan att den tar färg
Börja medtomatsåsen, som helst ska koka länge för att bli riktigt läcker. Ty även i Najnis kök sker katastrofer och fadäser… Varför bakade jag inte bara den läckra jordgubbstårtan med mandelmjöl som finns här på bloggen sedan tidigare, liksom…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.