Polentan ska även den serveras direkt för att krämigheten ska behållas. Lägg gärna upp på fatet som på bildenmedpolentan underst, sedan tomatsåsenochtillsist de goda köttbullarna
Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämig pastasås. Såsen är ganska krämig redan innan men det är det här sista momentet som verkligenkickarigångkrämigheten på allvar
Tillsammansmed den här krämigapolentan som fått koka ivittvinoch buljong samt smaksatts med tryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
Servera med en matsked riven parmesan. Skivachorizon, hacka lök ochvitlök. Hetta upp en stor panna och stek i en matsked smör tills det mjuknat och fått lite färg
Gillar kombon av den krämigapolentan, den söta pumpan den rostade broccolin. Vi lade småbladig sallad som en krans på tallriken , polentaimitten allt annat på och avslutade medliteriven parmesan
Låt smälta så att polentanblirkrämig. Jag hittade en förpackningmedpolentagryniskafferietochinsåg att det var alldeles för länge sedan jag lagade mat med just polenta
Idag gjorde jag auberginemed en mustigtomatsåsochcitronricotta. Blanda en halv burk ricottamedrivet skal och saften från en halv citron, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.