Lägg havregryn, potatismjöl, mjölk och fond i en skål. Rör om och låt svälla i 10 minuter. Skala och hacka löken och fräs i en stekpanna med 1 msk smör tills den blir mjuk och börjar ta färg
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Låt marinera 15 minuter. Fräs purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Låt marinera 15 minuter. Fräs purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Nu har nationella proven dragit igång nämligen så fokus kommer att ligga på rättning och bedömning av dessa
Det ena avlöser det andra och det är dags att börja planera för nyårsfirandet. Den juliga headern har byts ut till en med nyårstema och länkarna i listen till höger innehåller nu lite smått och gott blandat för nyårsfirandet
Lövbiffsgratängen räcker till ca 5 personer. Här kommer ett av mina absoluta favoritrecept, som seglar rakt in i kategorin Paradrätter/Bjudmat, och som är så bra att ni kommer att laga det flera gånger om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.