Skala lökarna, dela dem på mitten och skiva löken tunt. Har vid något tillfälle fått detta på restaurang till en god köttbit och tänkt att det kan ju inte vara svårt att göra
Finstrimla rödlökenoch lägg i kastrull tillsammans med oljan. Eftersom jag är, som jag är och utan recept, var jag ju tvungen att försöka återskapa något liknande
Skala, halvera och skiva rödlöken tunt. lufttorkade skinkor och salamis, ostar, oliver och fröknäcke. Jag gjorde istället en rödlöksmarmelad med balsamvinäger som passade utmärkt till
Fräs löken i smöret och tillsätt timjanen, svetta runt. Tycker om att göra paj i en springform för ofta blir pajen lite högre och dessutom blir pajdegen välgrädad på sidorna vilket jag tycke rär gott
Jag fyllde min paj med långsamstekt, karamelliserad lök, broccoli, skinka och ost, samt en äggstanning med timjan, vilket är en helt annan fyllning än enligt bokens recept
Skär bort toppen och botten på lökarnaoch halvera dem. Garnera med dill och grovmalen svartpeppar. Ställ lökarna i en ugnssäker form och pensla med smör-&rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.