1,5 dl
Blandade inlagda grönsaker (köpte en inläggning med soltorkade tomater, oliver, champinjoner och cornichoner...ta det som du hittar och gillar bäst
Små röda steklökar skalas och skärs i tunna klyftor med kniv. Större morötter skalas och skivas på samma sätt, medan små så kallade snacksmorötter delas på längden i två eller fyra delar med skalet kvar
Skär samtidigt ner löken i ganska grova bitar och skivor. Häll upp den varma löken i en väl rengjord, gärna steriliserad glasburk med tättslutande lock
Skala och halvera lökarna. Lägg över dem i varma steriliserade burkar vartefter de blir klara - men ta inte i grönsakernamed fingrarna, använd förslagsvis en matlagningspincett
Skala och skiva löken, hacka chilin med eller utan kärnor (det blir mycket starkare med kärnor i), kärna ur och tärna paprikan, skala och grovriv moroten, häll av vätskan från majsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.