En riktigt snabb och enkel kycklingsås eller kycklinggryta som serveras med bandpasta. Har knappt nån ork till att fixa mat, men igår gjorde jag i alla fall en god pastarätt med kyckling
Under tiden kokar du pastan. 3-4 kycklingfiléer 2 paket Kelda örtkryddad sås 250 gr färska champinjoner 1-2 gula lökar 1-2 vitlöksklyftor 1 påse färsk babyspenat (70 gr) salt, peppar + valfri pasta Gör så här. När det återstår 1 min av koktiden på pastan så vänder du ner den sköljda spenaten och låter den precis bli varm med resten av såsen
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås tillpasta
Min lilla familj var inne en sväng hos min svärfar och drack kaffe i eftermiddags, och sen körde vi iväg till glassbaren och fikade på lite glass efter det
Vi hoppas på ett bra år, det får gärna bli bättre än förra (även om det inte på något vis var dåligt) att vi och våra nära och kära ska få ha hälsan i behåll, att fru Ms ryggproblem inte ska bli värre - gärna bättre däremot - och att vi ska fortsätta ta tillvara på varje minut som livet ger och att njuta så mycket det bara går
Häll såsen över den nykokta pastan och bjud eventuellt parmaskinka och valnötter till. Tillsätt osten i små bitar och låt den nästan smälta på svag värme
Pasta serverad tillsammans med en riktigt god sås går alltid hem i detta hemmet vill jag lova. Red av såsen till önskad konsistens, och smaka av med salt och peppar
Tillsätt skivad salladslök, paprikan i bitar och kyckling. Kycklingsås. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag
Tillsammans med strimlad kycklingfilé, champinjoner och paprika blev det en väldigt god pastarätt. När kycklingen har fått fin färg, tillsätt champinjoner och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.