Skär kycklingen i mindre bitar och stek tillsammansmed lök och vitlök i fettet från baconet. Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tills såsen kokat ihop något
Börja med att sätta på vattnet till pastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen. Häll sedan på Milda och låt koka upp, lägg till Philadelphia och riv över lite pecorino ost
Red såsen med lite maizena till lite tjockare konsistens. Stek baconettills det börjar få lite färg. Tillsätt löken och stek tills den börjar bli genomskinlig
Men eftersom jag blir sugen på krämig pastasås ganska ofta försöker jag utöka repertoaren medkrämiga såser så att det inte blir för tjatigt (just carbonara är svårt att kännas som tjatigt men ändå)
En riktigt snabb och enkel kycklingsås eller kycklinggryta som serveras med bandpasta. Lars och pappa kämpar för fullt här hemma med att färdigställa köket och jag längtar så tills det blir klar så jag kan göra lite adventsfint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.