Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
Ansa, skölj och strimla purjolöken. Efter all god mat och tårta på midsommarafton så får det bli en kycklingpaj, perfekt när man inte vill äta så mycket och det är snabbt och enkelt
Häll därefter av i durkslag och "smörj" med lite olja. Under tiden tortellini kokar, stek/fräs upp baconbitaroch tillsätt purjolök mot slutet så allt blir mjukt
Det här receptet fick jag av kollegan Irene som hade med en matlåda som doftade himmelskt. Som alltid så faller jag pladask för snabblagade pastasåser - det är verkligen den perfekta vardags- och matlådematen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.