Börja med att blanda mjöl och smör, tillsätt sedan vatten. Fräs sedan lök ochbacon. Vispa ihop ägg och mjölk i en separat skål, tillsätt så mycket salt och peppar som du behagar
Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. Blanda Crème Fraiche med majonäsen. Blanda alla ingredienserna till pajdegen och knåda ihop dem till en smidig deg
Tag sedan baconetoch broccolin & lägg i den förgräddade pajskalet, blanda ägg, mjölk, salt & peppar (ej för mycket salt) - häll över, toppa med riven ost
Blanda samman alla ingredienserna till pajskalet, och tryck ut i en pajform med löstagbar kant. För bara några år sedan, bad man ju nästan om ursäkt dagen efter man ätit en rätt med vitlök i
över pajen med bakplåtspapper så den inte blir bränd. Välkommen måndag och läsarePaj är smidigt om man ska ha mat för många gäster och vill förbereda i förväg
Hacka löken och paprikan och tillsätt sedan dem med kyckling och fräs på ett tag. När du känner dig nöjd med smaksättningarna så häll äggstanningen över kycklingröran i pajskalet
Bryn bacontärningarnaoch fyll på med kycklingstrimlorna och låt dem bli genomstekta, låt svalna. Kavla ut och täck en pajform med degen men spara lite av degen till toppen
Krydda med salt, peppar och grillkrydda. Serveras med en frisk sallad. Blanda ihop alla ingredienserna för degen i bunke tills den har blivit fast och utan sprickor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.