Kycklinglevermed Bacon och Kantareller. Smaka av med salt och svartpeppar. Minvariant. Blanda grädde, dijonsenap soja och dragon - ställ åt sidan (såsen)
Den här supergoda salladen gjorde min sambo till gårdagens middagTill 6 personer. 1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer. 100 gram valnötter. 2 msk olivolja
Kycklinglevern är betydligtmildare och så mjäll så den bara smälter i munnen. En riktigtkryddig och god rätt som ofta görs på lammlever och serveras med rå lök
Servera medbroccoli, lingon och en färsk vitkålssalladmed solrosfrön och senapsdressing. Skölj av kycklinglevrarnai kallt vatten och låt rinna av i durkslag
Jag blandar ihop allt och kör det medmixer. Så det blir en jämn smet. Jag steker i smör och olivolja. Av stek skyn gör jag en sås, lägger ilite soja och matlagningsgädde samt lite majsmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.