-”Det är kycklinglever. PrintKycklinglevergryta med svamp, bacon, vitt vin och grädde. 450 g kycklinglever 200 g skogschampinjoner 1 pkt bacon 1 gul lök 50 g smör att steka i 1 dl torrt vitt vin (med hög syra) 1 msk vetemjöl 1, 5 msk koncentrerad kalvfond 5 dl vispgrädde persiljaGör så här. 450 g kycklinglever
Och insåg att det var kycklinglever. Men nog kan man ha kycklinglever i en lasagne. Tillsätt kycklinglevern och klipp den i mindre bitar direkt i pannan
Kycklinglevern är betydligt mildare och så mjäll så den bara smälter i munnen. Kycklinglever med Örter och Chili 500 gr Kycklinglever 1 msk Granatäppelvinäger 2 tsk Timjan 2 tsk Oregano 1 tsk Chiliflingor Havssalt 3 msk Smör Fukta levern med vinäger på båda sidor
Skölj av kycklinglevern och krydda med salt, chili och oregano runt om. Chilistuvad kycklinglever 2 port. 3-400 g kycklinglever. Chilistuvad kycklinglever 2 port. 3-400 g kycklinglever