600 g kycklinglever. 11 bananschalottenlök i ringar. 1salt och pepparKoka potatisen mjuk i saltat vatten, vid servering krossa den grovt och toppa med övriga ingredienser. 1Stek sedan fläsk, 10 blad salvia ochlök gyllene och krispigt i 50 g smör. 1Krydda kycklinglevernmed salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salvia och kapris samt lök
Ta en stor glasskål och täck botten med tomater sen lägger du på skivad lök. Blanda olja, vitlök, vinäger, persilja, paprika,chilisås, örteroch kryddor efter egen smak i en skål
Detta är recept på Köttfärs medkycklinglever, medlökoch bau (squash-liknande grönsak, finns i din lokala asiatiska butik, men kan även finnas i din turkbutik på hörnet) i stekpanna
Fräs färsen mjuk tillsammans medlökhackochvitlökskross. Smaka av med salt och peppar. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar tillsammans med lite olja i vattnet
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.