Gräddstuvad lever tillhöstmiddagKycklinglever är väldigtbillig, god och nyttig mat. Det är tyvärr inte så många som äter den idag, men jag tycker det är väldigt gott
IngredienserPortioner. 4 2 dl smetana 1 msk fransk grovkornigdijonsenap 1 msk riven pepparrot salt peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Koka potatisen mjuk. Häll av vattnet och låt ånga av någon minut. Tillsätt smör och olja och grädde. Stöt potatisen med potatisstöt och vispa därefter till ett luftigt mos
Kycklinglevern är betydligtmildare och så mjäll så den bara smälter i munnen. Kryddig Lever Det här är en rätt som viätit många gånger på en av våra favoritrestauranger här i Alanya, Sultan Filika
I ett försök att hjälpa tillfrisknandet en bit på vägen åt jag det här tillmiddagigår. I stället för den vanliga romsåsen {länk} testade jag en ny sås med smak av senap som var riktigt god
Skölj av kycklinglevern och låt rinna av ordentligti durkslag, torka av med hushållspapper. Bryn leverbitarna på medelvärme i några minuter på var sida
Skölj av kycklinglevrarnai kallt vatten och låt rinna av i durkslag. Bryn smör i stekpanna och stek levern i omgångar, salta och peppra, lägg över i gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.