Skölj av kycklinglevernoch låt rinna av ordentligt i durkslag, torka av med hushållspapper. Blanda lökenmed levern, värm upp och låt puttra ett par minuter
Rör ihop smöret med salt, vitlökoch kryddor, samt lite riven parmesan. De här tomaterna har vi festat på i helgen, till en fin entrecote av naturbeteskött ochmed grönsaker till
600 g kycklinglever. 11 bananschalottenlök i ringar. 1salt och pepparKoka potatisen mjuk i saltat vatten, vid servering krossa den grovt och toppa med övriga ingredienser. 1Stek sedan fläsk, 10 blad salvia ochlök gyllene och krispigt i 50 g smör. 1Krydda kycklinglevernmed salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salvia och kapris samt lök
Kycklinglever är ingen favorit, kommer ihåg hur jag avskydde den som liten och bara tanken av hur hemsk den var hänger kvar än idag men som vanligt måste jag alltid prova på allt minst en gång till
Fräs lökochvitlök på medelvärme i olja tills det fått fin färg. Det vankas ugnsbakad torsk här idag och det blir en färggrann fiskmiddag med små tomater, örter, zucchini och kapris
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar. Pressa ner vitlökenoch rör runt lite, var försiktig så den inte bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.