Förutom att använda dem direkt till tex en pasta, paj eller pizza så kan man (såvitt jag googlat mig till det) ”konservera” dem genom att lägga dem i en burk och sedan täcka dem med olja
Vad säger ni denna söndag om röda linser, kikärtor, persilja och saffran. Igår hade vi så varmt och soligt vilket jag inte trott med tanke på att den första snön kom till oss i torsdags
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar. Pressa ner vitlöken och rör runt lite, var försiktig så den inte bränns
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia med soltorkade tomater, fetaost och färska örter. Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar. Pressa ner vitlöken och rör runt lite, var försiktig så den inte bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.