Jag gillar verkligen min Crock Pot och har lagat massor med mat i den. Mört kycklinglår. Till kycklingen serverade jag stekt vitkål med cocktailtomater
Receptet på den här kakan kommer från Katarina med bloggen Hovkonditorn. Det här receptet vann hon en tävling med, så det är verkligen ett toppenrecept
kycklinglårmed ben. Här har det mest stökats på med svarta vinbär. Låt vattnet rinna av och rör sedan ner creme fraichen i pastan tillsammans med persilja
Blanda smör med soja och grillkrydda och pensla runt om kycklinglåren. Eftersom middagen då tillagar sig själv medan man är på jobbet och är färdig när man kommer hem
Ta ut kycklinglåren och servera dem med önskade tillbehör. Tillsätt och blanda runt olja, soja, sambal oelek, sweet chili, färsk finriven ingefära och citronsaft med kycklingen
Börja med att steka de saltade och pepprade låren tills ytan är fin. Under tiden skala och skiva potatisen, lägg i en oljad form eller liten stekpanna, kör en tre fyra lager med salt och peppar emellan, avsluta med ströbröd
Det är ju bara att fylla den med vad man själv tycker om. Vi tycker att det ger en cool effekt till bullarna och köpte det egentligen bara för att kunna ge svart färg till olika livsmedel haha
Blanda samman salt och socker och gnid in laxen med blandningen. Halstra biten i ett hett stekjärn utan fett så att du får en lätt ”sotad” yta på laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.