Fläskkarré är alltid gott och tillsammans med tomat och svamp en riktig festrätt. Lägg i brun farin, tomatpuré, timjan och smaka av med salt och peppar
Droppa över lite olivolja över köttet och krydda med salt, peppar och muskot. Jag är ledig denna veckan och det finns lite mer tid att sitta och titta igenom alla kokböcker som jag har
För någon månad sedan var jag helt färdig när jag kom hem från jobbet och att gå ut med hundarna var riktigt plågsamt, men nu har jag så mycket mer energi och det är nästan så man inte vill gå och lägga sig
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Viktväktarmässigt så är fläskkarré inte det allra bästa köttet, propointsen försvinner snabbt då köttet har hög fetthalt
Rätten kan till största delen ochmed fördel förberedas dagen innan. Den medelhavsinspirerade laxrätten är perfekt vid middagar med många gäster, t ex till stundande studentfester
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.