Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda. Bryn dom skivade morötterna tillsammans med purjon och pressade vitlöksklyftorna
Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Några tag med chili explosion kvarnen, styrka efter behag. Tillaga mitt i ugnen, ca 40 min, känn med sticka att. Tillaga mitt i ugnen, ca 40 min, känn med sticka att
Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Lägg över i formen med löken. Vinsås. Lägg filéerna i formen med lök och champinjoner. Vinsås. Fräs bacon och lök i en kastrull på medelgod värme i några minuter under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.