800 g (4 kycklingklubbor). 1-2 krm cayennepeppar. Häll över kycklingklubborna och sätt in mitt i ugnen och tillaga i 30 min. 800 g (4 kycklingklubbor). 1-2 krm cayennepeppar
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
I helgen grillade vi goda kycklingklubbor. För att vara helt säkra på att kycklingklubborna skulle bli genomstekta hade vi dem först en stund i ugnen innan de lades på grillen
Här i det Mårtenssonska hemmet rådde en febril verksamhet igår och vi for hit och dit som guttaperkabollar båda två - det känns det faktiskt som att vi gjort största delen av januari
6-8 st kycklingklubbor. Gör så här. Vispa samman marinaden och marinera klubborna över natten. Lägg dem på ett ugnsgaller och stek klubborna i 120 grader i 30 minuter
4 1 kg frysta eller färska kycklingklubbor 2 1/2 msk soja 1 msk ketchup 1 tsk rosmarin 1 tsk oregano 1 msk rapsolja 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 3 msk smör 1 dl vatten Till servering rostade rotfrukter het yoghurtsås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
Tillsätt vitlök och lök och stek i 3-4 minuter. Koka upp och låt sjuda på låg värme i 45-50 minuter eller tills kycklingen är kokt hela vägen igenom. 200 g svamp (ca 10-15 champinjoner), kvartade. 1 msk olivolja 4 kycklinglårklubbor 15 g smör 150 g bacon eller pancetta, skuren i bitar 2 klyftor vitlök, hackade 1 stor lök, hackad 200 g svamp (ca 10-15 champinjoner), kvartade 2 kvistar färsk timjan 4,5 dl vitt vin 2,5 dl grädde färsk bladpersilja, hackad salt svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.