Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsåsmed knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Stek nu tofun i generöst med olja. Tillsätt såsen och låt allt bubbla ihop en kort stund. Det är i princip omöjligt att bränna tofu, så låt den steka ordentligt på varje sida och få fint med färg
smaka av med salt. Verkligen en SUUPERGODsås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här
rikligt med paprikapulver. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Servera med ris, kokt potatis eller pasta och en god sallad till. Vänd kycklingklubborna och gör lika på "skinnsidan" häll överbliven "marinad" över kyckling klubborna innan du kryddar dem
Vi körde med en bit lax, men den funkar bra till andra rökta simmare också. Därför kommer det idag ytterligare ett såsrecept i kategorin smarrigt, denna såsen passar ypperligt till fisk och i detta fallet gärna en varmrökt sådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.