Kycklingfilé med vitlöksost och sweet chili4 kycklingfiléer 2 msk Soja 2 msk Olja 2,5 dl grädde 1,5 dl Thai sweet chilisåsSalt, peppar 1 fp 125 g färskost vitlök typ CantadouBlanda soja och olja och pensla kycklingen
Mal nötter och mandel på mandelkvarn och blanda det malda med socker och potatismjöl. Rulla valnötsstora bollar av smeten och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
…och gärna med detsamma. Om man vill vara helt säker på sitt bröds färdighet kan man mäta brödets innertemperatur med en (stek)termometer, antingen en termometer som sitter i under hela gräddningen, eller en som man ”kontrollmäter” med
Skär varje längd i bitar så att de tillsamman stämmer överens med det antal receptet avser. Låt degplattorna tina på plåt med bakplåtspapper ca 15 minuter. Glasyren 1 Blanda florsocker med saft eller sylt och vatten till en jämn glasyr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.