Blanda ner löken och smaka av med salt och lite socker för att förstärka smakerna. Skala jordärtskockorna, skär dem i tärningar och koka dem i lättsaltat vatten
Lägg i grönsakerna, koka färdigt, red av och smaksätt. Koka i tryckkokare i 30 min, lätta på trycket, smaksätt och red av till önskad konsistens. Bryn köttet, koka i vatten och vin med kryddorna tills det börjar bli mört, ca 1 timme
Rotsaker tillsammans med kycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Lägg kycklingen i en ugnsform tillsammans med rotsakerna i grova bitar
Skarpsås är något som jag växte upp med, och gillade skarpt, hi. Men vi har en underbar dag framför oss, med en sol som skiner så vackert på den snön som vi fått
Hade kunnat toppa fisken också med osten och peston, men lite ombyte skadar aldrig. Lade ner hela tomater i formen tillsammans med falukorven, så de fick bli klara samtidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.