Description. lite smör att steka i. Bladpersilja. Ingredienser. Putsa fläskfiléerna och skär iskivor. Stek dem hastigt på båda sidori smör, salta och peppra
IngredienserPortioner. 4 500 g kycklinglårfilé eller kycklingfilé av bröst 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 100 g rökt sidfläsk eller bacon (100 g sidfläsk motsvarar 1 paket bacon à 140 g) 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 1 purjolök 150 g champinjoner smör tillstekning 3 dl rödvin 1 dl vatten 2 msk kycklingfond 1 msk soja 3 lagerblad 1 tsk timjan 1 tsk arrowrot eller maizenaTillservering kokt potatis Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Börja med att lägga kycklingklubbornai en stor ugnsform. Tvätta potatisen men behåll skalet på och dela den i hälften på längden, lägg dem i formen med kycklingen
Hel kyckling tar litetidiugnen men är väldigtsmidigt och väldigt gott. Nu har jag precis ställt bort jobbdatorn och iställettagit fram bloggdatorn för att ge er fredagens kycklingrecept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.